För att maximera effekten av sökmotoroptimering tar vi steget vidare och hjälper er exponeras på en mängd olika internet medier. Detta är gynnsamt för både hemsidans ranking i Google och även för antalet potentiella kunder som ser ert budskap. Ju fler olika platser som länkar till hemsidan med information desto “populärare” är ni i Googles ögon.

_

 

Detta kan ske genom ett antal olika marknadsförings metoder, här följer ett par exempel:

Bloggar/Web2.0 platser – Uppsättning av företagsbloggar, produktbloggar och web2.0 informationsplatser som upplyser om era produkter och tjänster. Detta ökar antalet vägar att nå er samt även rankingen av er hemsida.

Google Maps / Företagsregister – Registrering samt optimering av ert företag i Googles lokala företagsregister / Google Maps. Koppling av bilder, videos samt möjlighet för era kunder att skriva recensioner på era produkter och tjänster.

Videomarknadsföring – Skapande av Marknadsföringsvideos eller produktvideos som distribueras på ett antal video siter som t ex. You Tube, Metacafe. Detta för både exponering av ert företag på dessa siter samt fördelen av kvalitets länkar tillbaka till er webbplats. Dessa videos kan även med fördel integreras på er hemsida eller blog.

 

Artikelmarknadsföring – Skapande av artiklar och pressmeddelanden om era produkter / tjänster och distribution till artikelregister samt press siter.

 

Bannermarknadsföring – Design av statiska eller animerade reklam banners för exponering på andras hemsidor.

 

E-post marknadsföring – Integrering av e-post formulär på hemsida samt system för manuell och automatisk utskickning av nyhetsbrev m.m.

_

_

Vår konsult hjälper er ta fram de marknadsföringsmetoder som passar just ert företag. Tillsammans kommer vi överens om vilka steg som behövs för att nå ert mål.

 

Skriv in ditt Namn, Företag och Telefonnummer nedan om du vill veta mer: